top of page

PHOENIX LOUNGER®

OVERZICHT VAN DE HALFEDELSTENEN (EN HUN HELENDE WERKING)

DIE GEBRUIKT WORDEN OP DE PHOENIX LOUNGER

chalcedoon.jpg
tijgerijzer.jpg
tijgeroog.jpg
malachiet.jpg
Gl-phoenix-tafel.jpg
Zwarte onyx

Mineralen die tot in de botten penetreren.

  • die elektrische pulsen stimuleren.         

  • die de zenuwen activeren.

  • die de sensorische functie van de receptoren voeden.

Daarom plaatsen we op de  Phoenix  zwarte onyx naast de wervelkolom. Daar zitten de uitlopers van het zenuwstelsel die naar de spieren, ingewanden, pezen, botstructuren, enz. gaan. Zwarte onyx stimuleert de activiteit van de zenuwen in het lichaam.

Hematiet

Hematiet ligt ter hoogte van de nieren, 2 maal 3 stenen. Het is een krachtige steen die vooral belangrijk is om de potentie, de oerkracht te stimuleren. Op fysiek vlak stimuleert hematiet de ijzeropname in de dunne darm en de vorming van rode bloedlichaampjes. Daardoor verbetert het de zuurstofvoor-ziening en heeft het een algemene positieve werking op de gezondheid.

Chalcedoon, blauwe

Chalcedoon wordt geplaatst op de Phoenix die zeker voor de BEAUTY-wereld samengesteld worden. De plaatsing is aan het zitvlak en de dijen. Chalcedoon is specifiek voor cellulite klachten. De stroom van lymfe en lichaamsvloeistoffen wordt gestimuleerd, waterophopingen in het weefsel (oedeem) afgevoerd en het immuunsysteem en de afscheiding van inwendige hormoonklieren worden bevorderd. Dit wil zeggen dat, na verdamping van de slijmen en vetstoffen rond de cellulitiszones, chalcedoon gaat zorgen voor de afdrijving van deze afvalstoffen.

Tijgerijzer 

Tijgerijzer ligt ter hoogte van de dunne darm en hoger op de rug. Deze steen verhoogt de vitaliteit doordat het de ijzeropname, de vorming van rode bloedlichaampjes en het zuurstoftransport in het  bloed versnelt. Vooral de ijzeropname in de dunne darm is hier belangrijk.

Tijgeroog

Tijgeroog ligt ook ter hoogte van de dunne darm en hogerop aan de rug. Deze steen stimuleert ook de ijzeropname in de dunne darm. Tijgeroog werkt pijnverminderend en stabiliseert het zenuwstelsel.

 
Calciet

Calciet is een donker geel gesteente dat behoort tot de Carbonaten Mineraalgroep. Heeft een regenererende werking van het micro-bloedcirculatie systeem in botten en het kraakbeen. Het helpt de vorming van nieuwe cellen en de groei van tanden , botten en kraakbeen. Wordt op The Phoenix aangebracht ter hoogte van de wervelkolom.

Malachiet

Malachiet is een licht tot donkergroen gesteente die behoort tot de carbonaten mineraal-groep. Werkt kramp-opheffend, zowel bij spieren als bij menstruatiepijnen. Het bevordert de activiteit van de lever, is sterk ontgiftend, ontzurend en stimuleert de functie van de zenuwen. Wordt op Phoenix aangebracht ter hoogte van de bips en de kuiten.

>> DE VOORDELEN VAN EEN PHOENIX LOUNGER-BEHANDELING

De halfedelstenen geven hun krachten en mineralen af.
Het lichaam wordt ongift en hervoed.
Resultaat: verjonging en regeneratie. 
VISUAL header.jpg

BEWEGEN

HERBRONNEN

AFSLANKEN

STRALEN

bodydynamic.png

FIT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM

KINESITHERAPIE

Since
2005

INDIVIDUELE

BEGELEIDING

EXCLUSIEF

VOOR DAMES

bottom of page