top of page

ACTIEF DOELGERICHTE BEWEGINGSTHERAPIE / AFSLANKEN

tmf.jpg
cabine.jpg
TMF-cabine*

Een individueel & verantwoord oefenprogramma
Ook zeer geschikt voor senioren!

In een verwarmde cabine voer je specifieke bewegingen uit, doelgericht en medisch verantwoord. Dit gebeurt liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine voorkomt spierpijn, bevordert de doorbloeding en versnelt je resultaat. De individuele oefeningen zijn voor elke vrouw haalbaar en zonder risico! Het oefenprogramma wordt immers ‘op maat gemaakt’ en wordt uitgevoerd onder begeleiding van een kinesitherapeute. Bodydynamic biedt aldus een kans aan personen die omwille van gezondheidsredenen geen belastende sport meer kunnen beoefenen!

* TUSSENKOMST VAN DE MUTUALITEIT, INFORMEER ERNAAR

Ik heb heel veel deugd
van de cabine-oefeningen
en voel meteen hoe de verstijfde spieren terug loskomen. 

Ik kan me al veel gemakkelijker omdraaien in bed.

— Anna-Marie

Klanten getuigen…

Bodydynamic is ideaal om de
spieren voor te bereiden voor
intensieve sporten, zoals marathon. De aangename babbel tussendoor  is altijd leuk meegenomen.

— Inge

FITVIBE® Trilplaat*

Werken aan je figuur was nog nooit zo makkelijk en dit in slechts 2 à 3 keer 20 minuten per week!

Tijdens een training op de Fitvibe®-trilplaat worden de spieren maximaal aangespannen en door dit effect verkrijg je een strakke huid. Ook de doorbloeding verbetert en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd, wat zorgt voor vermindering van cellulitis! Tijdens de training worden zelfs hormonen afgescheiden die de vetverbranding stimuleren. Je bepaalt zelf hoeveel je traint en de personal coach zorgt voor een effectieve en gevarieerde trainingsopbouw. Vibratietraining is voor ALLE leeftijden. Voor senioren met aanleg tot ernstige spierverzwakking en botontkalking is het zelfs een echte aanrader.

* TUSSENKOMST VAN DE MUTUALITEIT, INFORMEER ERNAAR

682946.jpg

> reeds na enkele sessies
        zichtbaar resultaat!

Icoone2.jpg
Icoone®

Innoverende techniek in de strijd tegen cellulitis & huidverslapping

De Icoone® maakt gebruik van robodermie: de behandelkoppen bestaan uit honderden gaatjes die over de huid gerold worden. Hiermee worden de huid en het onderliggend bindweefsel via zuiging omhoog getrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkoppen, maar ook door de rollen zelf. Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair! Een behandeling met de Icoone® is bovendien zeer aangenaam en enorm relaxerend.

> Lees meer...

Cooltech®

Niet-invasieve behandeling van gelokaliseerd vet

De CoolTech®-procedure is een revolutionaire behandeling (per zone) die tot nu toe enkel toegepast werd door plastische chirurgen! Door koeling worden op een nagenoeg pijnloze manier de vetcellen vernietigd. De dode vetcellen worden door het immuunsysteem afgevoerd via het lymfesysteem. Al na 3 tot 4 weken na de eerste sessie worden de resultaten zichtbaar. Mits voldoende beweging en gezonde voeding, blijven de resultaten ook op lange termijn stabiel.

> Lees meer...

cooltech.jpg
exclusief
in Waregem!
TMF-cabine
Fitvibe-plaat
Icoone
Cooltech
VISUAL header.jpg

BEWEGEN

HERBRONNEN

AFSLANKEN

STRALEN

bodydynamic.png

FIT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM

KINESITHERAPIE

Since
2005

INDIVIDUELE

BEGELEIDING

EXCLUSIEF

VOOR DAMES

bottom of page