KINESITHERAPIE

• Bewegingstherapie 
• Pre- en postnatale kine
• Massage
• Algemene kinesitherapie

revalidatie
ONCO-THERAPIE

Het is belangrijk om na een langdurige periode van ziekte aan je conditie en je algemene gezondheidstoestand te werken. Bij Bodydynamic kun je terecht in een aangename, besloten sfeer om terug de oude te worden, of nog beter: om je nieuwe zelf te worden!

iStock-510970514-bewerkt-def.jpg
1. Bewegingstherapie*

Je doet je oefeningen (in de verwarmde TMF-cabine) onder persoonlijke begeleiding van een gediplomeerd kinesiste, op je eigen tempo en volgens je eigen kunnen en/of beperkingen. Wij heten je alvast welkom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar je verhaal en je doelstellingen en werken graag samen met jou het geschikte programma uit. 

2. Voedingsadvies

Onnodig nader te verklaren waarom een aangepast voedingspatroon het herstel bevordert. De voedingstherapie heeft als doel de genezings-kansen te vergroten, de nevenwerkingen van chemo en/of bestraling sterk terug te dringen en de levenskwaliteit te verhogen.

3. Relaxatie

Een ontspannende massage of voetreflexologie zorgen voor een boost en doen alle zorgen even vergeten. Momenten van pure ontspanning tijdens (of na) de zware periode van de oncologische behandelingen...

NIEUW

* TUSSENKOMST VAN DE MUTUALITEIT, INFORMEER ERNAAR

bodydynamic.png

FIT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM

KINESITHERAPIE

INDIVIDUELE

BEGELEIDING

EXCLUSIEF

VOOR DAMES