EEN NIEUWE INNOVERENDE TECHNIEK IN DE STRIJD TEGEN CELLULITIS EN HUIDVERSLAPPING

Dankzij de wetenschappelijke inzichten van Dr. Guimberto (plastisch chirurg) in de opbouw van bindweefsel hebben de ingenieurs een volledig nieuw concept bedacht dat resulteert in de Icoone. Icoone is een techniek waarbij huid- en onderliggend bindweefsel via 1180 micro-aspiraties per dm2 gestimuleerd wordt, de ROBODERMIE. Hiermee wordt de huid en onderliggend bindweefsel via zuiging omhoog getrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkop, maar ook door de rollen zelf. Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair!

>>> BIJ DE VOLGENDE INDICATIES HEB JE BAAT
BIJ EEN ICOONE-BEHANDELING:

- cellulitis
- bloedsomloop en lymfeproblemen (bv. zware benen)
- verslapte huid (meer en betere collageen en elastine productie)
- plaatselijke vetophoping

voor

na

De roboderm technologie

De 'intelligente rollen' zijn een gepatenteerde uitvinding en zorgen voor een zogenaamde alveolaire multimicro-stimulatie. De huid krijgt telkens 1180 microstimulaties per vierkante decimeter en elke vorm van 'opstopping' wordt zo geëlimineerd.

Duur van de behandeling

Een basisbehandeling duurt 20 min. Een focus (extra behandeling van een probleemzone, vb. buik, armen, dijen) duurt 10 min. Tijdens de behandeling wordt om hygiënische redenen en voor een beter comfort een nylonpak gedragen. De behandeling wordt als zeer ontspannend en aangenaam ervaren.

>>> DE VOORDELEN VAN EEN ICOONE-BEHANDELING:

Bodycontouring en sculpting (mooi silhouet)
Gladde en strakke huid

Zeer aangenaam en enorm relaxerend

FIT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM

KINESITHERAPIE

EXCLUSIEF

VOOR DAMES

INDIVIDUELE

BEGELEIDING

Severine Delporte

Wiedouwstraat 8

8790 Waregem

BODYDYNAMIC​ WAREGEM

  • Facebook - Black Circle